Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Bråtadal STF Vandrarhem

Med utsikt över Björkasjö och med bara några få steg till badstranden får du uppleva naturen på nära håll. Bråtadal har massor av gammaldags charm och hög trivselfaktor. 


Om vandrarhemmet

Bråtadal Vandrarhem och kursgård ligger i en avkopplande och inspirerande miljö i gränslandet mellan Åkulla bokskogar och Ätradalen med ca en mil till Ullared. Här är livet enkelt och naturligt. Man kan njuta av tystnad, känna doften av skog och stenugnsbakat bröd.

Trots stillheten är det inte svårt att tänka sig att hundratals barn tillbringat sina somrar på kollo här. Precis som då kan man ta ett dopp i Björkasjö, leta paddor i skogen och äta hemmagjorda syltmackor på verandan. Här är den rofyllda känslan alltid densamma.

Vandrarhemmet har 15 rum med totalt 47 bäddar. Rummen är tidstypiska med tapeter och inventarier från 30-40-talet. Sängarna är resårsängar förutom där det finns våningsängar. Dusch och toalett finns utanför rummen och här finns ett stort kök för själhushåll utrustat med allt man kan behöva. Från det KRAV-certifierade köket serveras varje dag under högsäsong en ekologiska frukostbuffé. 

Några hundra meter från vandrarhemmet ligger den barnvänliga badplatsen och det finns en roddbåt till uthyrning. Den storslagna naturen bjuder in till sköna aktiviter som vandring och fiske.

Hitta hit

  1. Bråtadal Svartrå 227, Ullared


Vi rekommenderar

Relaterat