Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Bråtadal STF Vandrarhem

Med utsikt över Björkasjö och med bara några få steg till badstranden får du uppleva naturen på nära håll. Bråtadal har massor av gammaldags charm och hög trivselfaktor. 


Om vandrarhemmet

Bråtadal Vandrarhem och konferensanläggning ligger i en avkopplande och inspirerande miljö i gränslandet mellan Åkulla bokskogar och Ätradalen med ca en mil till Ullared. Här är livet enkelt och naturligt. Man kan njuta av tystnad, känna doften av skog och hembakat bröd.

Trots stillheten är det inte svårt att tänka sig att hundratals barn tillbringat sina somrar på kollo här. Precis som då kan man ta ett dopp i Björkasjö, leta paddor i skogen och äta hemmagjorda syltmackor på verandan. Här är den rofyllda känslan alltid densamma.

Vandrarhemmet har 15 rum med totalt 47 bäddar. Rummen är tidstypiska med tapeter och inventarier från 30-40-talet. Sängarna är resårsängar förutom där det finns våningssängar. Dusch och toalett finns utanför rummen och här finns ett stort kök för självhushåll utrustat med allt man kan behöva. Från köket erbjuds under högsäsongen en frukostbuffé bestående av närodlat och ekologiska råvaror.

Några hundra meter från vandrarhemmet ligger den barnvänliga badplatsen och det finns en roddbåt till uthyrning. Den storslagna naturen bjuder in till sköna aktiviteter som vandring och fiske.

Hitta hit

  1. Bråtadal Svartrå 227, Ullared


Relaterat