Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Vandrarhem

Att bo på vandrarhem är avslappnat och enkelt. Med trivsam atmosfär och bra standard ligger dessutom de flesta av Falkenbergs vandrarhem i närheten av hav eller sjö.


Bråtadal STF Vandrarhem

Med utsikt över Björkasjö och med bara några få steg till badstranden får du uppleva naturen på nära håll. Bråtadal har massor av gammaldags charm och hög trivselfaktor. 

Katrinebergs Vandrarhem

På sommaren är du välkommen att bo över på Katrinebergs Folkhögskola i Vessigebro. Här bor du prisvärt och trivsamt i det stora huset med dess fina grönområden.

Hallands Kustvandrarhem

Här bor du riktigt nära havet. Skrea strands salta bad är bara en kort promenad bort. På vandrarhemmet sover du i riktigt sköna sängar och du kommer garanterat trivas på den härliga uteplatsen.

Fegens Vandrarhem

Bo precis vid Fegenssjöns blå vatten. Njut av en storslagen utsikt, grilla på altanen, ta ett dopp, paddla eller fiska. Fegens Vandrarhem är prisvärt och ligger i en fantastisk miljö.

Villa Kustvägen

På Villa Kustvägen bor du i bekväma rum med egen toalett och dusch. Den fina badstranden i Ugglarp är bara en kort promenad bort.

Klittergården

Klittergårdens Bed and Breakfast och Vandrarhem ligger bara några steg från vattenbrynet på stranden i Olofsbo. Här kan du njuta av sol och bad och den härliga känslan av svensk sommarsemester när den är som bäst.