Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Ulvanstorp Boende, Bakstuga & Kafé

Vid kanten av skogen öppnar åkrar och gamla ängsmarker upp sig och just här finner du Ulvanstorps gård. Baka tunnbröd, vandra, bada eller bara bo bra i lugn och vacker miljö.Om Ulvanstorp

På den lilla gården finner du lugn och ro för dig, din familj eller dina kollegor.

Farmors hus

Här finns sammanlagt åtta bäddar fördelade i på fyra rum. Du har tillgång till ett fullt utrustat kök och allarum. Frukost kan beställas. Vi tar emot ett sällskap i taget även om ni bara är fyra, då betalar ni per bädd.

Mormors hus

Här finns det fyra sovrum med totalt sju bäddar, stort allrum och fullt utrustat kök. Toalett med dusch, tillgång till tvättmaskin. Husdjur är välkomna.

Aktiviteter

På Ulvanstorp har du aldrig tråkigt, här finns massor att hitta på. Prova fiskelyckan i någon av sjöarna runt gården. Vandringleden Östdanmark startar eller slutar här i Ulvanstorp. Grupper kan konferera på gården och varför inte kombinera med en stund i den vedeldade bastun eller ett spännande och roligt tunnbrödsbak.

Tunnbrödsbageri

Ta med dina vänner, familjen eller arbetskamraterna och upplev känslan av att baka tunnbröd i en vedeldad stenugn på jämtländskt vis. Din uppgift blir att kavla ut degen och grädda brödet som du såklart tar med dig hem. Efter baket kan ni beställa fika och höra berättelsen om Ulvanstorp.

Hitta hit

  1. Ulvanstorp 105, Älvsered


Relaterat