Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Sävekulla naturnära boende

Sävekulla ligger i Hallands inland inte långt från Falkenberg. Här är det sagolikt vackert året om och husen du kan hyra ligger inte långt från Storasjön och båt och fiskekort ingår i hyran. Från ditt fönster kan du se älg, rådjur och småvilt.


Om boendet

Här kan du hyra hus eller stuga som ligger på en före detta bondgård med egen trädgård, både ängar och skog alldeles inpå husknuten. Mysiga promenadvägar i skog och mark, nära sjön Storasjön som sträcker sig utmed hela Sävekulla och ger skogspromenaderna det lilla extra. Här är boendet för dig som söker absolut lugn och ro. Vill du ut på sjön ingår både båt och fiskekort i hyran. Grill finns i trädgårdarna till både huset och stugan. Hyrs ut året om.

Gårdshuset

80 kvm stort hus med plats för 8 personer fördelat på fyra sovrum, fullt utrustat kök, badrum och tvrum/allrum. Köket är utrustat med spis med ugn, micro, diskmaskin, vattenkokare, kaffebryggare. Allrummet har en soffgrupp och en matsalsgrupp, tv och dvd samt en öppen spis. Huset har fiber och wifi är gratis. Spjälsäng och barnstol finns. Huset hyrs också ut till olika tematräffar inom personlig utveckling, hälsa samt hundtokiga som vill träna sina hundar.

Stugan

60 kvm stor stuga med plats för fyra personer fördelat på två sovrum, kök, badrum med mulltoa och dusch samt golvvärme och tv-rum/allrum. Köket är utrustat med spis och ugn, micro, vattenkokare, kaffebryggare. Allrummet har en soffgrupp och en matsalsgrupp, tv, samt en öppen spis. Stugan har fiber och wifi är gratis.

Hitta hit

  1. Sävekulla 110 (Gårdshuset) och 403 (Stugan), Älvsered

Relaterat