Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Nackagårds boende

Bo i en liten stuga med vasstak eller i en bekväm lägenhet. Här har du en vidunderlig utsikt utanför dörren. Njut av många härliga promenader i den halländska naturen.


Om Nackagård

Nackagård ligger inbäddad i en fantastisk natur och det inbjuder till promenader i det vackra landskapet. Gården har anor långt tillbaka i tiden och är utflyttad till platsen den ligger på nu på 1850-talet. Byggnaderna är bevarade och varsamt restaurerade. På gårdsplanen breder en jätteek ut sina grenar, den är ca 400 år gammal och en sevärdhet i sig. Nackagård är beläget sydost om Falkenberg med ca 15 min biltur till både stranden och Gekås Ullared. Här har du två boendealternativ att välja på. Båda är rök- och djurfria.

Anders Stuga

Anders stuga är en liten fin stuga med vasstak (översta bilden). Det finns två sovplatser i våningssäng och litet pentry. Lakan och frukost ingår i priset, en extra säng kan ställas in för ett tillägg på priset. Dusch finns i separat byggnad och torrtoa en bit från huset.

Drängkammaren

Lägenheten (se bildspel) har ett sovrum med dubbelsäng, en dagbädd kan bäddas ut till dubbelsäng så här kan bo upp till fyra personer. Fullt utrustat kök och toalett med dusch finns så här sköter ni er själva med alla bekvämligheter. Frukost kan beställas. Uthyres dygns- eller veckovis.

Snickeri & Byggnadsvårdsbutik

I butiken på gården kan du köpa nytillverkade byggnadsprodukter i traditionell stil och även begagnade saker.
Allt från färg och tapeter till minsta handsmidd spik finns här. Även en trädgårdshörna och ett lager med dörrar, fönster, spisar mm. För öppettider se hemsidanlänk till annan webbplats.


Hitta hit

  1. Sörby Nackagård 250, Vessigebro


Relaterat