Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Hölseböke Naturhälsogård

Mitt ute i skogen vid en vacker sjö hittar du Hölseböke Naturhälsogård med tillhörande spa och vildmarksboende. Här råder fullkomlig stillhet och harmoni, långt borta från jäkt och stress.


Om Hölseböke

Vill du bo avskilt och enkelt med bara naturen runt omkring dig har du kommit rätt. Precis vid sjön ligger Vildmarksbyn. Här finns två trivsamma stugor med två våningssängar i varje samt bord och stolar. Strax utanför finns ett jordskafferi där du kan förvara ömtålig mat.

Prova på en annorlunda upplevelse och bo i indiantältet. Det rymmer sittplatser för ca 30 personer och har trägolv. En eldstad finns i mitten där du kan laga din mat.

I kulturhagen finns en stuga som är romantisk inredd med en dubbelsäng med sänghimmel. Strax utanför kan du vila i hängmattan. Här finns ett pentry utomhus och en utetoalett.

NaturSPA

Hölsebökes spa är unikt på många sätt med otroligt fin naturmiljö, ekologisk och näringsriktig mat och behandlingar med inslag av alternativmedicin. För att kunna rå om dig och ditt sällskap riktigt väl tar man bara emot ett sällskap åt gången.

Aktiviteter i naturen

Skapa din egen upplevelse genom att kombinera de olika aktiviteterna som finns på Hölseböke. Du kan komma hit över en dag, en kväll eller förlänga upplevelsen med boende i Vildmarksbyn. Eller varför inte kom hit för en annorlunda konferens. Några exempel på aktiviteter:

  • Matlagning, möten och gemenskap i grillkåtan
  • Bada i vedeldade bastu med dopp i sjön
  • Upplev sjön från kajak, båt eller eldriven flotte
  • Prova fiskelyckan vid bryggan
  • Mindfulness i naturen med Flow Learning
  • Lär dig att göra egna salvor

Hitta hit

  1. Hölseböke 101, Slöinge


Relaterat