Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Gällared 710

Här bor du hemtrevligt på "Bed & Kitchen" i fina lägenheter nära Ullared. Förgyll din vistelse genom att bada i tunna, stöpa ljus eller utforska den vackra naturen.


Om Gällared 710

Gällared ligger 8 km öster om Ullared. Här bor du i en skön och avstressande miljö, i fräscha lägenheter med sköna sängar.

I det stora, gula huset på gården finns två lägenheter, den lilla för 1-3 personer och den stora för 4-5 personer. De har eget badrum med dusch/wc, tv och fritt wifi. I den lilla lägenheten finns pentrykök och i den stora finns ett komplett kök, kaffe och te finns. Sängarna är färdigbäddade och i badrummen hänger handdukar. Slutstädning ingår. 

I trädgården finns det utemöbler och grillplats. Om det regnar kan du sitta i slogboden och njuta. Kol finns att köpa. Du kan också mysa lite extra genom att boka den vedeldade badtunnan.

Ljusverkstan

På gården finns Ljusverkstan. Här kan du och dina vänner komma och stöpa ljus och ljuskronor. Du kan också köpa och beställa ljus och ljuskronor i gårdsbutiken. Där finns även hantverk av glas, keramik, stickat, textil med mera från lokala hantverkare i bygden. Till Ljusverkstanlänk till annan webbplats

Hitta hit

  1. Gällared 710, Ullared


Relaterat