Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Eddylou Ranch

I Asiges vackra omgivningar kan du uppleva en äkta ranch i westernstil. Här kan du bo i stuga, ställa upp husbilen för en snabb övernattning eller utnyttja hela anläggningen för möten med både människor och hästar.


Stugor

Bo mitt i den avslappnade cowboy-stämningen på Eddylou Ranch med storslagen natur inpå knuten. Här finns två gäststugor med kök och badrum, Billy Cabin med sex bäddar och Indiana Villa med fyra bäddar.

Du har fritt wifi och tillgång till stora umgängesytor utomhus med grillplats. Städning ingår. Lakan och handduk går bra att hyra.

Ställplats

Vill du njuta av ranchlivet men har ditt eget boende med dig? Då kan du stanna till på gårdens ställplats som har nio platser med el. Ingen toalett och dusch finns men du kan fylla på vatten och tömma avloppsvatten.

Aktiviteter

Oavsett om du är en van ryttare eller inte erbjuder Eddylou Ranch spännande aktiviteter på hästryggen. Du kan också skräddarsy ett program som passar dig eller din grupp. ​Det erbjuds även fiske från båt och andra turer i omgivningarna. Bokar du "Cowboy Spa area" kan du och dina vänner ha en riktigt trevlig stund jazzucin i ranchmiljö med fin utsikt.

 

Hitta hit

  1. Särestad Furulund 105, Slöinge


Relaterat