Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Lövstaviken Gästhamn & Ställplats

I Lövstavikens småbåtshamn kan du att stanna över med din båt eller husbil. Hamnen har alla faciliteter och är vackert inramad av röda sjöbodar.


Om Lövstaviken

För den som gillar havet är Lövstaviken en bra plats att bo över på, oavsett om du kommer med båt eller husbil. Det stora klubbhuset har en fin utsikt över hamnen och Falkenbergs hamninlopp. Köp en glass och sitt och njut en stund på altanen. Det finns fina strövområden och Stafsinge strand är en kort promenad bort.

I klubbhuset finns kök, allrum med tv, dusch, wc, bastu och tvättmaskin. En bra miljöstation tillåter dig att slänga olika sorters avfall, sugtömning finns av båttoaletter och du kan också tömma husbilens gråvatten och toaletter och fylla på vattentanken.

Gästhamn

Gästplatserna för båtar är grönmarkerade och de finns längst in på den östra bryggan. Färskvatten och el finns på bryggorna. Dieselförsäljning finns och du kan även köpa motorolja och tvåtaktsolja. 

Ställplats

Som husbilsgäst är du välkommen att parkera på planen framför båthusen. Platserna är markerade. Det är knappt 3 km in till Falkenbergs centrum.

Hitta hit

  1. Sanddynevägen 58, Falkenberg


Relaterat