Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Ställplats & Gästhamn

Det finns många sätt att resa på. Kanske kommer du med båt och behöver en gästhamn. Eller letar du efter en ställplats? Här hittar du fler alternativ för att bo över i Falkenberg.


Lövstaviken Gästhamn & Ställplats

I Lövstavikens småbåtshamn kan du att stanna över med din båt eller husbil. Hamnen har alla faciliteter och är vackert inramad av röda sjöbodar.

Glommens Gästhamn

Fyren på Morups Tånge syns på långt håll och visar vägen till Glommen. Här är du välkommen att övernatta i gästhamnen eller bara ta en skön promenad bland bryggor och båtar.

Falkenbergs Gästhamn & Ställplats

Om du stannar här med din båt eller husbil så har du bekvämt gångavstånd både till centrum och Skrea strand.

Ställplats Bånegärdet

Nu har du hittat en ställplats för husbilar i skön lantlig miljö men ändå nära Ullared. Glöm köerna till incheckningen, här finns bara fyra platser.

Ullared Flädje Golfklubb

På Flädje möts du av en välskött och naturskön skogs- och hedbana belägen vid Ätrans vackra dalgång, en naturupplevelse utöver det vanliga.

Vinbergs Golfklubb

Här finns fina stugor och lyxiga golfsviter. En skön grön camping och ställplatser. Om du vill kan du såklart spela en runda golf också.

Gekåsbyn

Vill du bo riktigt nära shoppingparadiset kommer du garanterat hitta något som passar just dig. Gekåsbyn erbjuder hotell, stugby, motell, camping och ställplatser.

Fegenkioskens Gårdscamping

I Fegen vill man stanna flera dagar för att utforska den vackra naturen och friluftslivet som finns här. Bo kan du göra på Fegenkioskens gårdscamping.

Ugglarps Camping

Du behöver inte välja mellan långsträckta sandstränder eller solvarma klippor, i Ugglarp finns både och. Så njut av allt havet erbjuder vid en riktigt modern campinganläggning. 

Hansagårds Camping

Om du vill ha en sommar fylld med sol, hav och campingliv har du kommit rätt. Här kombineras allt en sol- och badsugen campingbesökare kan tänkas önska sig.

Skrea Camping

Upplev en av Sveriges finaste stränder på riktigt nära håll. Unna dig och familjen en riktigt skön och omväxlande campingsemester vid Skrea strand och det böljande Kattegatt.

Olofsbo Camping

I Olofsbo finns en lång, barnvänlig sandstrand. Checka in på campingen som ligger ett stenkast från havet och njut av sol och bad sommaren lång. De fräscha stugorna kan du boka året om.

Rosendals Camping

Vid Rosendals fina strand finns en lugn och trevlig familjecamping.

Ställplats Skrea

Centralt belägen ställplats för husbilar precis vid ån Ätran i Falkenberg. Här finns stora platser på asfalt och grus.

Ställplats Stenastorp

I lantlig miljö ligger denna trevlig ställplats, 5 km öster om Falkenberg. Här finns åtta platser som har tillgång till el. Latrintömning kan ske på Vägverkets rastplats vid Skrea Backe (12 km).