Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Privata boenden

Hitta unika boenden med privat känsla runt om i Falkenberg. Här finns det gott om personer som vill hyra ut sin bostad till dig. Välj mellan stuga på tomten, lägenhet eller ett helt hus.


Charmigt gårdshus

Här bor du i ett mysigt litet hus på värdens tomt. Perfekt läge med stadens utbud på bekvämt gångavstånd.

Fritidshus med lantligt läge

Stanna över i Falkenberg med närhet till stan men njut samtidigt av vacker natur in på knuten. Här bor ni upp till fyra personer med alla bekvämligheter.

Gästlya i Olofsbo

Bo en kort promenad från den härliga stranden i Olofsbo. I en gästlya på värdens tomt finns plats för tre personer.

Lantlig stuga

Denna lilla stuga är en inredd friggebod. Den ligger i en lantlig miljö, men ändå nära till stadskärnan i Falkenberg.

Loftlägenhet i Rosendal

Här bor du i en enkel lägenhet med havet som närmsta granne.

Lägenhet på Murarevägen

Vill du rå dig själv kan en lägenhet vara ett smart val för din vistelse i Falkenberg. Den här ligger endast ett stenkast från centrum och har alla bekvämligheter.

Lägenhet på Skrea strand

Bo med badrocksavstånd vid underbara Skrea strand i sommar. Här sköter ni er själva i en egen lägenhet för upp till fyra personer.

Lägenhet på Väktaregatan

Lägenhet med hög standard i centrala Falkenberg där du kan njuta av solnedgången från balkongen. Perfekt sommarboende med nära till stad och strand.

Sommarhus på Västra gärdet

Bo i ett sommarhus med lantlig stil på Västra Gärdet, strax utanför centrum. Här har du också nära till Skrea strand och Vallarna.

Sommarlägenhet i Glommen

Hyr en lägenhet strax norr om det mysiga fiskeläget Glommen. Här får ni plats hela familjen. I Glommen finns badstrand, restaurang och mataffär.

Stuga i Rosendal

Charmig nyrenoverad stuga med fint läge. Bara 200 meter till den lugna stranden i Rosendal.

Stuga vid Skrea strand

Med gångavstånd till Skrea strand, kan du hyra den här lilla stugan på 15 kvm. Beläget avskilt i privat trädgård med egen möblerad uteplats och grill.

Svensk Idyll

Hallandslängan från 1800-talet har massor av gammeldags charm och ligger vackert med skog runt omkring. Här kan du bo i enkelrum, dubbelrum eller hyra ett helt våningsplan.

Villa i Tröingeberg

Hyr en hel villa på 129 kvm med insynsskyddad trädgård i lugnt område. Här har ni gott om utrymmen både inne och ute. Nära till centrum och strand.

Villa i Årstad

Rå er själva i en egen villa med stor trädgård i sommar. Huset ligger i samhället Årstad och ligger 13 km från Falkenberg och 6 km från E6:an.

Övernattningshytter i Skrea

I Skrea hittar du tre enkla och prisvärda övernattningshytter. Bara 300 m till Falkenbergs Golfbana, 500 m till Brukshundsklubben, ca 6 km till centrum och 2,5 km till havet.