Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Privata boenden

Hitta unika boenden med privat känsla runt om i Falkenberg. Här finns det gott om personer som vill hyra ut sin bostad till dig. Välj mellan stuga på tomten, lägenhet eller ett helt hus.


Övernattningshytter i Skrea

I Skrea hittar du tre enkla och prisvärda övernattningshytter. Bara 300 m till Falkenbergs Golfbana, 500 m till Brukshundsklubben, ca 6 km till centrum och 2,5 km till havet.

Villa i Tröingeberg

Hyr en hel villa på 129 kvm med insynsskyddad trädgård i lugnt område. Här har ni gott om utrymmen både inne och ute. Nära till centrum och strand.

Svensk Idyll

Hallandslängan från 1800-talet har massor av gammeldags charm och ligger vackert med skog runt omkring. Här kan du bo i enkelrum, dubbelrum eller hyra ett helt våningsplan.

Stuga i Rosendal

Charmig nyrenoverad stuga med fint läge. Bara 200 meter till den lugna stranden i Rosendal.

Stuga i Långasand

Långasand är en populär men ändå lugn sommarpärla. Här bor du med hav och strand såväl som skogar och ängar runt knuten. Stugan har gott om plats och en härlig tomt - som gjord för grillkvällar och barfotalekar.

Sommarlägenhet i Glommen

Hyr en lägenhet strax norr om det mysiga fiskeläget Glommen. Här får ni plats hela familjen. I Glommen finns badstrand, restaurang och mataffär.

Sommarhus på Västra gärdet

Bo i ett sommarhus med lantlig stil på Västra Gärdet, strax utanför centrum. Här har du också nära till Skrea strand och Vallarna.

Röda huset

Välkommen till ett trevligt boende i ett lugnt villaområde av äldre karaktär. Du promenerar lätt ner till centrum på 5-10 minuter.

Mellanvägen

Under perioden 6 september 2021 till och med 6 juni 2022 finns detta boende till uthyrning. Här bor du i ett lugnt område nära till havet.

Lägenhet på Skrea strand

Bo med badrocksavstånd vid underbara Skrea strand i sommar. Här sköter ni er själva i en egen lägenhet för upp till fyra personer.

Loftlägenhet i Rosendal

Här bor du i en enkel lägenhet med havet som närmsta granne.

Lantlig stuga

Denna lilla stuga är en inredd friggebod. Den ligger i en lantlig miljö, men ändå nära till stadskärnan i Falkenberg.

Gästlya i Olofsbo

Bo en kort promenad från den härliga stranden i Olofsbo. I en gästlya på värdens tomt finns plats för tre personer.

Fritidshus med lantligt läge

Stanna över i Falkenberg med närhet till stan men njut samtidigt av vacker natur in på knuten. Här bor ni upp till fyra personer med alla bekvämligheter.

Charmigt gårdshus

Här bor du i ett mysigt litet hus på värdens tomt. Perfekt läge med stadens utbud på bekvämt gångavstånd.