Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Ocean Hotel

Närmare kan du inte komma. Salta bad och friska strandpromenader finns precis utanför dörren. Varje vrå av Ocean Hotel är väldesignat och här finns en restaurang som serverar mat och dryck i världsklass.


Om hotellet

Ocean Hotel ligger direkt på vackra Skrea strand. Ett steg och du har sand mellan tårna, två steg och du är i vattnet. Här finns 17 dubbelrum, ett familjerum och en svit. Alla rum är personligt inredda med handplockade detaljer och omsorgsfullt valda möbler. Med en dämpad färgskala skapas lugn, harmoni och trivsel.

Rummen är utrustade med minibar, safe och fritt wifi. Alla rum har plats för både arbete och avslappning. De flesta rummen har en oslagbar utsikt över havet och även balkong eller terrass. Sköna badrockar finns att tillgå om du vill besöka bastun eller ta ett uppfriskande havsbad.

Restaurangen

I restaurangen serveras frukostbuffén och här kan du njuta av en härlig middag. Restaurangen på Ocean Hotel är listad i White guide och här arbetar man med säsongsvänliga rätter på lokalt producerade råvaror. Det är en upplevelse att i goda vänners lag äta och dricka gott och se solen gå ner över havet. Till restaurangenlänk till annan webbplats

hitta hit

  1. Klittervägen 51, Falkenberg

Relaterat