Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Nya Pallas Hotell

Detta lilla och personliga hotell ligger ett stenkast från centrum. Slå dig ner en stund i den vackra trägården eller njut i hotellets spa och relaxavdelning.


Om hotellet

Hotellet byggdes 1991 men med sin charmiga herrgårdsstil ser det ut att ha funnits betydligt längre än så. Rummen är personligt inredda med alla bekvämligheter. Några rum har altan eller balkong. Det finns också familjerum med upp till 4 bäddar.

Hotellet har en stor vacker trädgård med servering och Garden Spa Pool. Där kan ni bada året runt under stjärnorna i 38 gradigt vatten. På hotellet finns en relaxavdelningen med bastu och mysig avslappningshörna. 

Frukostbuffé och smårätter serveras i den gemytliga matsalen med stor öppen spis. Här finns fullständiga rättigheter. För en riktigt middag lotsas du till smakfulla restaurang Gustav Bratt.

Spa

Här hittar du ett litet gemytligt spa. Västkusthälsan/Pallas Hotell erbjuder olika kurer och behandlingar som klassisk massage, oljemassage, heta stenar, ansiktsbehandlingar m.m. Du kan boka härliga spapaket med övernattning och middag. Läs mer på Västkusthälsanlänk till annan webbplats

hitta hit

  1. Åke Tottsgatan 5, Falkenberg

Relaterat