Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Kvarnens Pensionat

Var med om en unik upplevelse och bo i den gamla väderkvarnen eller i någon av pensionatets bekväma bungalows. Restaurangen har fri utsikt över hav och strandängar.


Om Kvarnens Pensionat & B&B

Den gamla väderkvarnen från 1800-talet ligger mitt i det öppna kustlandskapet mellan Falkenberg och Glommen. Den är renoverad till ett härligt annorlunda boende. Bokar du kvarnen har du den helt för dig själv. Med fantstisk utsikt från sovrumet högst upp och skön bastu och relax längst ner.

Kvarnens Pensionat har även 14 dubbelrum i olika storlekar och ett fyrbäddsrum. Alla har egen dusch och toalett. Frukostbuffé ingår.

Här har du en kort promenad till den långgrunda sandstranden i Olofsbo och Morups Tånge naturreservat. Om du cyklar Kattegattleden passerar den precis förbi pensionatet.

Restaurang

Restaurangen är öppen 18.00 - 21.00 alla dagar. Även om du inte bor på Kvarnen är du välkommen att äta i restaurangen. Vill du ha ditt bröllop vid havet så arrangeras här fester för upp till 70 personer. Du kan även boka konferenspaket med eller utan övernattning.

Hitta hit

  1. Väderkvarnsvägen 11, Falkenberg


Vi rekommenderar

Relaterat