Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Kvarnens Pensionat

Var med om en unik upplevelse och bo i den gamla väderkvarnen eller i någon av pensionatets bekväma bungalows. Restaurangen har fri utsikt över hav och strandängar.


Om Kvarnens Pensionat & B&B

Den gamla väderkvarnen från 1856 ligger mitt i det öppna kustlandskapet mellan Falkenberg och Glommen. Den är renoverad till ett härligt annorlunda boende. Bokar du kvarnen har du den helt för dig själv med fantastisk utsikt från sovrummet högst. Kvarnen är avsedd för två personer. Här finns ett pentry och en privat bastu.

Kvarnens Pensionat har även tio dubbelrum varav sju är större och tre är mindre. Det finns även ett fyrbäddsrum/familjerum. Alla rum har privat wc och dusch. Bäddade sängar och handdukar ingår. Stor frukost med hembakat bröd, äggröra och annat gott serveras mellan 7.30 - 9.30.

Här har du en kort promenad till den långgrunda sandstranden i Olofsbo och Morups Tånge naturreservat. Om du cyklar Kattegattleden passerar den precis förbi pensionatet.

Restaurang

Från första juni till sista augusti är restaurangen öppen alla dagar från 18.00. Restaurang är även öppen alla helger i april och maj. Även om du inte bor på Kvarnen är du välkommen att äta i restaurangen. Vill du ha ditt bröllop vid havet så arrangeras här fester för upp till 70 personer. Du kan även boka konferenspaket med eller utan övernattning.


Hitta hit

  1. Väderkvarnsvägen 11, Falkenberg


Relaterat