Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Hotell Vesterhavet

Här finns stora rum och lägenheter som passar perfekt när ni är många som reser tillsammans. Långa sandstränder eller stadens puls når du på bara några minuter.


Om hotellet

Hotell Vesterhavet är ett prisvärt familje- och konferenshotell och hit kommer alltifrån turister, bussresearrangörer och idrottsläger till konferensgäster och projektarbetare som behöver tillfälligt boende. Följ den vackra Doktorspromenaden längs Ätran i två kilometer så är du i Falkenbergs centrum. Även till härliga Skrea strand är det ca. två kilometer.

Hotellrummen är ljusa, fräscha och har löpande renoverats. Här finns även plats för den lite större familjen i sexbäddsrummen. De flesta rummen har en uteplats som under vår och sommar får sittmöbler ut mot hotellets trädgård.

Här kan du också välja att bo i lägenhet om du föredrar att rå om dig själv. Dessa har fyra bäddar fördelat på ca 45 kvm, utrustat med pentrykök, matgrupp, sittplats och tv.

Bastun bokar du gratis i receptionen och en gäst-tvättstuga finns att låna, även den kostnadsfri. Alldeles intill ligger Strandhälsan med nyrenoverat gym och hälsoanläggning!

I huvudbyggnaden finns frukostmatsal, konferenssalar och grupparbetsrum tillsammans med receptionen. På Hotell Vesterhavet finns fritt wifi och utanför hotellet finns fri parkering.

Hitta hit

  1. Motellvägen 3, Falkenberg

Relaterat