Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Hotell Vesterhavet

Här finns stora rum och lägenheter som passar perfekt när ni är många som reser tillsammans. Långa sandstränder eller stadens puls når du på bara några minuter.


Om hotellet

Hotel Vesterhavet är ett prisvärt familje- och konferenshotell och hit kommer alltifrån turister, bussresearrangörer och idrottsläger till konferensgäster och projektarbetare som behöver tillfälligt boende. Följ den vackra Doktorspromenaden längs Ätran i två kilometer så är du i Falkenbergs centrum. Även till härliga Skrea strand är det två kilometer. 

Hotellrummen är rymliga, nyrenoverade och har 4-6 bäddar och du har tillgång till gemensamt kök. De flesta rummen har en uteplats med sittmöbler mot hotellets trädgård.

Här kan du också välja att bo i lägenhet. Dessa har 4 bäddar fördelat på 43-47 kvm, utrustat med kök, soffa, tv och matgrupp. Lägenheterna står på tur att renoveras och håller en enklare standard.

I huvudbyggnaden finns frukostmatsal, konferenssalar, grupparbetsrum, festsal, pub och biljardrum. På Hotel Vesterhavet finns fritt wifi och utanför hotellet finns fri parkering, även för bussar.

 

Hitta hit

  1. Motellvägen 3, Falkenberg

Relaterat