Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Grand Hotel Falkenberg

Grand Hotel har ett underbart läge vid Ätran och ligger samtidigt mitt i stan. Ett perfekta alternativ för dig som söker hotell eller konferens i centrala Falkenberg.


Om hotellet

Grand är ett anrikt stadshotell med nyrenoverade rum och konferenslokaler. Här bor du mitt stan och har behagligt gångavstånd till butiker och restauranger men också till Vallarna och Gamla stan. Du kan följa strandpromenaden ner till Skrea strand.

Du kan välja på rum i tre olika storlekar; superior, standard eller ekonomi. Alla rum har nya sköna sängar, tv, wifi och minibar. Superiorrummen har fin utsikt över Tullbron och Ätran som flyter förbi alldeles intill. Varje dag serveras en härliga frukostbuffé i restaurangen.

Efter en dag av arbete eller roliga aktiviteter kan det vara skönt att gå ner i varv. I Grands relaxavdelning finns en avslappnande miljö med massagestol, ång- och torrbastu samt ett mindre gym.

Harrys Falkenberg

I hotellets lokaler finns numera restaurang Harrys i ny tappning. Restaurangen är öppen sex dagar i veckan och det finns något som passar alla. På onsdagar är det quiz, fredagar och lördag skruvas musiken upp lite senare på kvällen så att det blir möjlighet till dans. På söndagar serveras söndagsmiddag. Och alla dagar kan ni givetvis äta Harrys goda mat eller ta något uppfriskande i baren. Läs mer om Harrys Falkenberg.

hitta hit

  1. Hotellgatan 1, Falkenberg

Relaterat