Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Gits Gård

Nära havet och nära stan men ändå mitt ute på landet. Gits Gård är ett riktigt skönt lanthotell. Här kan du bo över natten, konferera i fin miljö, eller hyra hela stället för bröllop och fest.


Om hotellet

Här kan du njuta av lugnet på landet, en vida utsikt och vackert ljus. På Gits Gård kan du välja logi med full standard i hotellrummen, prisvärd övernattning i Bed & Breakfast eller boka en av de mysiga stugorna. Det finns två stora familjerum med egen balkong och en bröllopssvit.

Gården är full av överraskningar. En stor trädgård bjuder in till lek för både liten och stor. Här finns köksträdgård, tempererad pool, vedeldad badtunna, flera matsalar och mötesrum, vinkällare och bar med fulla rättigheter.

Gården passar perfekt för konferenser av olika storlekar. Grupper på upp till ca 100 personer kan tas emot. Gits Gård är också en populär plats att fira sitt bröllop på. Miljön, stämningen, möjligheterna och läget skapar en fin inramning till olika arrangemang.

Restaurang

Under sommartid är gårdsrestaurangen öppen och vid jul dukas det upp ett dignande julbord. Övriga tid öppnas restaurangen för bokade grupper. Glöm inte att du kan boka in en trevlig provning i den vackra vinkällaren.

hitta hit

  1. Stafsinge 615, Falkenberg

Relaterat