Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Falkenberg Strandbad

Med sitt unika läge på Skrea strand, den smakfulla inredningen och den trivsamma atmosfären har det blivit utsett till Sveriges mest romantiska hotell. Här hittar du också ett lyxigt spa och restauranger för alla tillfällen.


Om hotellet

Placerat på Skrea strands klitter precis framför den långa badbryggan är Falkenberg Strandbad ett riktigt sommarparadis. Samtidigt är det härligt att se ut över ett stormande hösthav eller springa ut från bastun och ta ett uppfriskande vinterdopp. Trots att du befinner dig så nära naturen är det bara två kilometer till centrum.

Här finns tre olika sorters rum; standard, delux eller juniorsvit, alla med tv, minibar och fri wifi. Många av rummen har en fantastisk utsikt över havet och med en balkong eller terrass så kan du kan njuta av närheten till havet lite extra. Hotellet är en mötesanläggning i toppklass och tar emot stora såväl som små konferenser.

Spa

The Retreat Club är en fulländad fristad för absolut välmående. En pärla i sval marmor och varm eld. Ta hand om dig själv och unna dig en härlig stund. Redan efter några minuter infinner sig känslan av lugn och harmoni. Du kan välja på en mängd olika behandlingar och paket. Till The Retreat Clublänk till annan webbplats.

Restauranger

Famille är ett klassiskt franskt bistrokök i en vackert inredd miljö. Här dukas frukosten upp och du kan äta både lunch och middag. I den intima restaurangen Köket serveras avsmakningsmenyer med skön hemma-hos känsla. Bistro Mer är den härliga utservering med fantastisk utsikt över stranden och havet som är öppen sommartid.

hitta hit

  1. Havsbadsallén 2a, Falkenberg

Relaterat