Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Falkenberg Strandbad

Med sitt unika läge på Skrea strand, den smakfulla inredningen och den trivsamma atmosfären har det blivit utsett till Sveriges mest romantiska hotell. Här hittar du också ett lyxigt spa och restauranger för alla tillfällen.


Spa med grön pool, en kvinna läser en tidning.

Resort, beach club och konferens vid havet

Placerat på Skrea strands klitter precis framför den långa badbryggan är Falkenberg Strandbad ett riktigt sommarparadis. Samtidigt är det härligt att se ut över ett stormande hösthav eller springa ut från bastun och ta ett uppfriskande vinterdopp. Trots att du befinner dig så nära naturen är det bara två kilometer till centrum.

Här finns tre olika sorters rum; standard, delux eller juniorsvit, alla med tv, minibar och fri wifi. Många av rummen har en fantastisk utsikt över havet och med en balkong eller terrass så kan du kan njuta av närheten till havet lite extra. Hotellet är en mötesanläggning i toppklass och tar emot stora såväl som små konferenser.

The Retreat Club

Välkommen till Falkenberg Strandbads stora, inglasade, grönskimrande pool-oas. Gör små svall i poolens gröna, varma vatten, smutta på en drink och låta isbitarna klirra i takt till pulsen från högtalarna. Ju längre ner solen hänger desto högre blir pulsen på The Retreat Club. Häng i relax-sängarna och spela ett parti backgammon eller varför inte tippa ner stråhatten över ögonen en stund.

Restauranger

Famillelänk till annan webbplats är ett klassiskt franskt bistrokök i en vackert inredd miljö. Här dukas frukosten upp och du kan äta både lunch, brunch och middag.

Bistro Merlänk till annan webbplats är den härliga uteservering mitt på Skrea Strand. Öppet alla dagar under sommaren från 12-sent.

Sandy´s Grilllänk till annan webbplats öppnar 2 september 2022 och är ett uppdaterat surf-´n turf koncept, men extra fokus på kött. Här kommer du njuta av god mat, sköna vibes och inte att glömma... helt magiska efterrätter.hitta hit

  1. Havsbadsallén 2a, Falkenberg

Relaterat