Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Glamping

Testa på ett lyxigare campingliv och boka in en glampingupplevelse. Glöm liggunderlag och sovsäckar. Här checkar du in till en skön dubbelsäng men ändå befinner du dig mitt i naturen!


Glamping på Karlsagård

Mitt i hagen, mitt i naturen med minigrisar och getter som närmsta granne, kan du boka in en härlig glampingupplevelse. Här vaggas du till sömn av vindarna och vaknar till fåglarnas kvitter.

Camp Hakestad

Laga mat över öppen eld och sov under stjärnhimlen. På Camp Hakestad finns både tid och möjlighet att sänka tempot och ladda batterierna.

Gullis skjul

Bo med hotellstandard i skogen utan el och rinnande vatten. Laga mat över öppen eld, njut av stjärnhimlen genom stora glaspartier i en skön dubbelsäng. En skogsupplevelse utöver det vanliga mitt i Halland med närhet till både hav och sjö.

Glamping Bell Tent

Har du testat på galmping någon gång? Det är en liten glamourösare typ av camping där du bor i naturen men med mer bekvämlighet. Det här tältet ligger på värdens tomt strax utanför Falkenberg och med en kort promenad till havet.

Gunnagård

Välkommen till Gunnagård, en hel destination på landet där det finns massor att utforska. Handla i gårdsbutiken, fika i våffelcaféet eller ät i restaurangen. Barnen kan leka av sig på lekplatser med olika teman och klappa gårdens djur i minizoot. Här finns också olika boendealternativ för dig som vill stanna kvar ett tag på gårdens härliga atmosfär.