Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Ugglarp Camping

Du behöver inte välja mellan långsträckta sandstränder eller solvarma klippor, i Ugglarp finns både och. Så njut av allt havet erbjuder vid en riktigt modern campinganläggning. 


Om campingen

Ugglarps camping är en familjevänlig oas direkt vid havet. Campingen består av två områden, Strandängen och Lyckan. Strandängen har närkontakt med havet och Lyckan ligger inbäddat i skogskanten.

I Ugglarp finns mycket att se och göra. Naturen, miljön och omgivningen bjuder in till promenader, cykelturer och härligt friluftsliv. På anläggningen arrangeras under högsäsong dagligen aktiviteter som barnklubb, ponnyridning och filmkvällar. Utöver detta finns fasta aktiviteter som är öppna hela säsongen som t ex en ävetyrsgolfbana.

Naturen här skapar lugn och harmoni oavsett om det är högsommar och tryckande värme eller friska vindar en kylig novemberdag. Du kan checka in året runt för att bo i stuga eller konferera. Campingen klättar på berget stugorna har en oslagbar utsikt över havet. De är också modernt utrustade med dusch och toalett i varje stuga.

Restaurang

Restaurang Strandkanten ligger direkt vid infarten till campingen. Här serveras mat, dryck, kaffe och glass ett stenkast från havet.

Hitta hit

  1. Strandkantsvägen 2, Ugglarp


Relaterat