Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Skrea Camping

Upplev en av Sveriges finaste stränder på riktigt nära håll. Unna dig och familjen en riktigt skön och omväxlande campingsemester vid Skrea strand och det böljande Kattegatt.


Om campingen

Skrea Camping är en mycket populär fyrstjärnig camping. Du har 3 km till centrum och bara 150 m till Skrea Strand. Den härligt mjuka sanden gör att man vill stanna här hela dagen och det svalkande salta vattnet inbjuder till dopp morgon som kväll.

Skrea Camping är en familjecamping och har minimiålder på 25 år för boende på anläggningen. Här finns all tänkbar service du kan förvänta dig av en ansedd camping, som handikappanpassade och välutrustade servicehus, glasskiosk, restaurang, loungeytor, minigolf, pool och poolkiosk.

Här kan man ta ett dopp i den nybyggda poolen, basta eller njuta av någon av alla roliga aktiviteter. Varför inte låta barnen vara med på någon rolig leka med maskoten Campis.

Om du föredrar stuga framför husvagn, husbil eller tält så finns en mäng stugor i olika storlekar. Dessa kan du även boka året runt.

Restaurang

Skrea Camping har en egen restaurang. Här serveras välsmakande rätter till familjevänliga priser. Prova pizzan eller en härligt god hamburgare med en svalkande dryck. Håll utkik efter anslag om musikkvällar, melodikryss eller musikquiz.

Hitta hit

  1. Strandvägen 55, Falkenberg


Relaterat