Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Skrea Camping

Upplev en av Sveriges finaste stränder på riktigt nära håll. Unna dig och familjen en riktigt skön och omväxlande campingsemester vid Skrea strand och det böljande Kattegatt.


Om campingen

Skrea Camping är en mycket populär fyrstjärnig camping. Du har 3 km till centrum och bara 150 m till Skrea Strand. Den härligt mjuka sanden gör att man vill stanna här hela dagen och det svalkande salta vattnet inbjuder till dopp morgon som kväll.

Skrea Camping är en familjecamping och har minimiålder på 25 år för boende på anläggningen. Här finns all tänkbar service du kan förvänta dig av en ansedd camping som handikappanpassade och välutrustade servicehus, en välsorterad servicebutik, en nybyggd restaurang och massor att göra på området. Här finns flera lekplatser, lekrum med barnpassning och ledarledda aktiviteter samt massor av annat skoj att hitta på.

Om du föredrar stuga framför husvagn, husbil eller tält så finns en mäng stugor i olika storlekar. Dessa kan du även boka året runt.

Vandrarhem

Bo billigt och bra på Skrea Camping vandrarhem. Här finns rum där ni kan bo en till fyra personer. Det finns även gemensamhetslokaler, välutrustade kök och trädgård med möblerad terrass. På Skrea Camping vandrarhem finns dessutom en barnvänlig pool att svalka sig i.

Restaurang

Skrea Camping har en egen restaurang. Här serverars välsmakande rätter till familjevänliga priser. Prova pizzan eller planksteken eller svalka dig med en kall kanna Sangria på balkongen. Håll utkik efter anslag om musikkvällar, melodikryss eller musikquiz.

Hitta hit

  1. Strandvägen 55, Falkenberg


Relaterat