Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Olofsbo Camping

I Olofsbo finns en lång, barnvänlig sandstrand. Checka in på campingen som ligger ett stenkast från havet och njut av sol och bad sommaren lång. De fräscha stugorna kan du boka året om.


Om campingen

Här kan du campa i husvagn, tält, husbil eller boka någon av de fina stugorna. Campingen har ett visst antal ”drop in platser” om du inte har bokat i förväg. För dig som är på cykelsemester finns en bra cykelcamping. Där övernattar du på mindre tomt till förmånligt pris.

Stugorna har 4 eller 6 bäddar med dusch, toalett och kök. Du tar själv med dig sänglinnen och städar stugan innan avresa.

I servicehuset finns dusch, toalett, rum för matlagning och disk, tvättmaskiner och torktumlare. Självklart är här handikappanpassat. En del av stranden i Olofsbo är hundtillåten och på campingen finns en hunddusch.

Det är bara 500 meter till den barnvänliga sandstranden i Olofsbo. Om inte vädret tillåter sol och bad så finns inomhusaktiviteter som biljardbord och separata tv-rum för vuxna och barn att tillgå. I samlingslokalerna finns det fritt wifi.

Restaurang & butik

På området finns en trevlig restaurang där det erbjuds frukost, lunch och middag. Vill du tillaga maten själv finns en bra servicebutik där du hittar det mesta du kan tänkas behöva.

Hitta hit

  1. Olofsbo 222,, Falkenberg


Relaterat