Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Gekåsbyn

Vill du bo riktigt nära shoppingparadiset kommer du garanterat hitta något som passar just dig. Gekåsbyn erbjuder hotell, stugby, motell, camping och ställplatser.


Hotell

Hotellet i Ullared ligger bara 50 m från varuhuset och har en egen kundvagnsparkering. Här finns 112 rum, frukostmatsal, och konferensmöjligheter för upp till 130 personer. Rummen är ca 25 kvadratmeter stora, med 2-4 bäddar. Här finns det gott om plats för såväl umgänge som shoppingkassar. Självklart finns en stor spegel så du kan prova dina shoppingfynd. Det finns även tv, köksskåp med diskho, sval och möjlighet att fixa kaffe och duka för fika. Badrum med toalett och dusch.

Till Hotelletlänk till annan webbplats

Camping

Ta med dig husvagnen eller husbilen och stanna några dagar i Ullared. Campingplatserna är upp till 100 kvm stora och har plats för både bil och förtält. Servicehusen är välutrustade och ligger strategiskt placerade runt om på campingen. Du kan också slå läger mellan berg, skog, ängar och vattendrag. Tältplatserna har nära till servicehus och det finns plats för en bil per tältplats.

Till Campingenlänk till annan webbplats

Ställplats

Du kan också stanna över på ställplatsen för husvagnar och husbilar som ligger vid Gekås centrallager Sönneräng, 1 km öster om Ullared. Ställplatsen är gratis kl 7-20, därefter sker betalning med kort vid parkeringsautomaten på plats. Tillåten tid att stanna är 48 timmar. Här finns toaletter, påfyllning av dagvatten och latrintömning.

Till Ställplatsenlänk till annan webbplats

Stugby

Gekåsbyn har en mängd fina stugor i olika storlekar och prisklasser. Välj den som passar dig och ditt sällskap bäst. Här finns ocks ett multihus med 32 bäddar som kan bokas för konferens eller fest. På Gekåsbyns område är det lätt att umgås och koppla av efter en intensiv shoppingdag. Du kan bada i vedeldad tunna eller bastu. Här finns också grill- och lekplatser och äventyrsgolfbana. Sommartid kan du bada i Musasjön som ligger ett stenkast från varuhuset. På vintern kan du susa ner på skidor i slalombacken.

Till Stugbynlänk till annan webbplats


Hitta hit

  1. Falkenbergsvägen 21, Ullared

Relaterat