Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Villa Surf Garden

Efter en vistelse på Villa Surf Garden kommer du garanterat att komma tillbaka. Denna helt nybyggda pärla har ändå massor av charm. Havet och naturen har du inpå knuten och välj själv om du vill få upp adrenalinet i fartfyllda aktiviteter eller bara ta det riktigt lugnt med bad och bastu.


Om Villa Surf Garden

Villa Surf Garden är mycket mer än ett Bed and Breakfast. Det är en oas i skön miljö. Med bara fyra rum blir här aldrig trångt. Varje rum är smakfullt inrett med unika detaljer, tre av rummen har egen toalett och dusch.

Slå dig ner i det härliga vardagsrummet och njut av lugnet och utsikten över trädgården. Här äter du också frukostbuffé, lätt lunch och middag som ingår när du bor på Villa Surf garden.

På den rymliga altanen finns pool och jaccuzzi som inte behöver bokas. Här finns även bastu och utedusch. Ta gärna en tur i området med en rawbike - det ingår också.

Upplevelser i naturen

Villa Surf Garden erbjuder en rad aktiviteter i Ugglarps vackra omgivningar. Här kan du lära dig att kitesurfa, ge dig ut på SUP-äventyr på Suseån eller cykla fatbike över klippor och genom strandskogar. Och tänk på att dessa upplevleser är lika uppfriskande året om.

Mer om aktiviteterna och hur du bokar dem hittar du på www.villasurfgarden.selänk till annan webbplats

 

Hitta hit

  1. Norregårdsvägen 12, Ugglarp

Relaterat