Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Vallarnas B&B

I den anrika bormästarvillan bor du riktigt flott. Dessutom befinner du dig mitt i Vallarnas härliga friluftsområde med vacker natur och massor av aktiviteter precis runt knuten.


Om Vallarnas B&B

På övervåningen i denna vackra villa, ritad av stadsarkitekt Carl Landsten, finns ett nyrenoverat bed & breakfast. Här finns två rum. Ett på ca ca 25kvm med dubbelsäng och bäddsoffa. Ett på ca 45 kvm som har två rum med en dubbelsäng i varje samt en bäddsoffa. Rummen har egen toalett och dusch. Bokar du båda rummen får du disponera hela våningen (140kvm). Perfekt om ni är ett större sällskap som vill kunna bo med självhushåll.

Du har tillgång till tv och fritt wifi. Frukosttallrik ingår i priset. Här finns ett fullt utrustat kök, uteplats och berså i trädgården med grillmöjligheter och sandlåda för de minsta. I trädgården kan du sommartid njuta av frodig grönska och sorlet från Allsången.

Från Vallarnas B&B är det en kort promenad till stan. Du har också nära till lekparken vid Vallarna och en mängd aktiviteter som finns i friluftsområdet. Och vill du bada är Skrea strand bara någon kilometer bort.

Hitta hit

  1. Halmstadvägen 4, Falkenberg


Vi rekommenderar

Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter