Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Sörby Retreatcenter

Hitta lugnet på denna unika mötesplats för retreat, återhämtning, inspiration och personlig utveckling. En miljödiplomerad retreat- och kursgård som har människa och miljö i fokus. Här kan du också bo över på gårdens B&B.


Om Sörby Retreatcenter

Här blir du omhållen av det goda, vackra och rofyllda, njuter lokal och ekologisk mat samt fylls av möten med andra som söker det samma. Sörby Retreatcenter är en hållbar retreatgård inbäddad i ett vackert kulturlandskap. Välj boende, retreat, yoga, massage eller kurser i personlig utveckling. Anläggning är en av de första premierade Slow Food-serveringarna i Halland med ett KRAV-certifierat kök.

Abels B&B

Abels Bed & Breakfast är ett ekologiskt boende på en liten charmig 1800-tals gård med många olika djur. Gården ligger i ett vackert landskap med många möjligheter till avkopplande promenader. Du har tillgång till växthuset och rehabiliteringsträdgården. Det går bra att förbeställa mat.

Här finns ett hus med 8 bäddar fördelade på 4 rum och ett hus med 10 bäddar fördelade på 4 rum. Gemensam dusch och toalett samt tillgång till kök med kyl och frys finns i båda husen.

Hitta hit

  1. Sörby 236, Vessigebro


Relaterat