Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Pensionat Ekholmen

Vessigebro ligger vackert bland åkrar och ängar och Ätrans blå vatten flyter igenom här på sin väg mot havet. Pensionat Ekholmen ligger mitt i samhället och här kan du få en stunds skön avkoppling..


Om Ekholmen

Pensionatet har fyra rum att erbjuda, tre dubbelrum samt ett enkelrum, mysigt inredda med fräscha tillhörande badrum. I varje rum finns tv, fritt wifi och skrivbord. Som gäst har du tillgång till ett trevligt matrum. Här äter du frukost och det passar perfekt om du vill äta medhavd eller beställd mat på kvällen. Det finns också en uteplats med grill som du gärna får låna.

Du väljer själv när du vill äta frukost som ligger fint upplagd på fat i kylskåpet. På hyllorna hittar du flingor, kaffe, te och allt du kan behöva för att få en bra start på dagen.

Restaurang Ekholmen

I samma byggnad som pensionatet ligger Restaurang Ekholmenlänk till annan webbplats. Här serveras buffélunch på vardagar kl 11.30-14.00, hemlagad husmanskost, med en modern touch. Vill du beställa något gott att äta till kvällen, så brukar det oftast gå att ordna om du beställer i förväg.

Hitta hit

  1. Brogatan 14, Vessigebro


Relaterat