Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Klittergården

Klittergårdens Bed and Breakfast och Vandrarhem ligger bara några steg från vattenbrynet på stranden i Olofsbo. Här kan du njuta av sol och bad och den härliga känslan av svensk sommarsemester när den är som bäst.


Om Klittergården

Klittergården är ett familjevänligt Bed and Breakfast och Vandrarhem precis utanför Falkenberg med närhet till mycket. Här finns 16 rum med olika designteman. Här finns mysiga och komfortabla dubbelrum, flexibla trebäddsrum och ekonomiska familjerum med eller utan toalett. Flera av rummen har en fantastisk havsutsikt och egen utgång. Det finns möjlighet att ta med sig sin hund i två av rummen.

Detta ingår för alla rum:

  • Gratis trådlöst internet.
  • Gratis parkering utmed Havsvägen.
  • Barn under 7 år bor gratis då de delar rum med en vuxen.
  • Spjälsäng ingår om det finns ledigt (begränsat antal).

 

Säsongsförändringar

Klittergården erbjuder Bed and Breakfast under högsäsong (19 juni-3 september) och då dukas det upp en härlig frukostbuffé och sänglinne och slutstädning ingår. Övrig tid bedrivs vandrarhem (från 8 maj och efter 3:e september). Då har du som gäst fri tillgång till delat kök. Öppet till 31 oktober.

Sommarcafé

På Klittergårdens café kan du äta en bit mat, tilltugg, glass och dryck under sommaren. Njut av ett glas vin på uteserveringen med utsikt över stranden och havet. Vi lovar att du kommer vilja sitta länge.

Hitta hit

  1. Havsvägen 19, Falkenberg


Vi rekommenderar

Relaterat