Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Hagbards By

Mitt på landet, i vackra Asige, hittar du en riktig oas av lugn och ro. På Hagbards By kan du ha en mysig släktträff, avkopplande semester eller bara unna dig en härlig övernattning för hela familjen. Varmt välkomna till Hagbards By.


Om Hagbards By

Gårdspensionat

Fräscht gårdspensionat för alla generationer och besökare från när och fjärran. Här finns fem mysiga och rymliga studios med totalt 25 bäddar, alla med egna badrum och kök. Mitt på gården finns ett härligt grillhus med skjutbara glasväggar runt om, vilket gör att det går utmärkt att grilla i alla väder året om. Hagbards By är utmärkt att hyra till släktträffar, högtider eller fest med kompisgänget.

Omgivning

Här har du naturen precis runt knuten med närhet till fantastiska vandrings- och cykelleder. För att du lättare ska kunna ta sig runt och titta på alla sevärdheter och vårt vackra kulturlandskap så finns cyklar att hyra. Du kan också ta dig runt på en kulinarisk resa då här är gott om fantastiska producenter av kött, charketurier, bröd, glass, kaffe och mycket mera.

Hitta hit

  1. Guntorp 604, Slöinge


Relaterat