Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Brogårds Bed and Breakfast

Strax söder om Falkenberg ligger Brogårds B&B i en fridfull och vacker miljö precis vid Suseån, omgärdat av två naturreservat.


Om boendet

Här bor du naturskönt och granne med två naturreservat, Grimsholmen och Vesslunda. Suseån slingrar sig runt gården. Kattegattleden går precis intill så Brogårds B&B ligger perfekt om du kommer med cykel. Om du vill utforska Suseån närmare får du gärna låna en kanot. Stranden ligger nära, du går dit på 15 minuter genom naturreservatet eller tar bilen i fem minuter. Centrala Falkenberg når du på tolv minuter.

Dubbelrummen

Här finns fyra fräscha dubbelrum med garderob, spegel och tillgång till delat badrum. Du kan använda köket i matsalen om du vill laga egen middag. I matsalen finns gott om plats och även en soffhörna. Tillgång till böcker, pussel, och spel för stora och små. Varje morgon serveras en bufféfrukost i matsalen. Du kan koppla av i trädgården eller vid ån.

Lägenheten

Du kan också boka lägenheten som har en vardagsrumsdel, eget badrum med dusch och tvättmaskin. Det finns sex bäddar, två dubbelsängar, en i sovrummmet på markplan och en på sovloftet, samt en bäddsoffa. Lägenheten har fullt utrustat kök och en egen uteplats med grillmöjligheter.

Välkommen till en lugn och rogivande miljö!


Hitta hit

  1. Brogård 101, Falkenberg

Relaterat