Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Ameriden Bed and Breakfast

Välkommen till ett hus med stort hjärta och rum för gemenskap. Här möst det svenska och amerikanska i skön förening. Här möts också den som är på genomresa med de som bor i Köinge. För Ameriden är en trivsam oas, mitt på den halländska landsbygden.


Om Ameriden Bed & Breakfast

Med fantastisk utsikt över åkrar och ängar, bara en kort bit från Ullared, ligger det stora röda huset med sin intressanta historia. Huset byggdes 1833 och var tingshus för Faurås härad fram till 1907. De har sedan varit både syfabrik och privat bostad åt Gekåsgrundaren Göran Karlsson och hans familj.

Nu har det fått ett helt nytt liv och du är välkommen att bo över här och få känslan av Amerika. Mitt på Falkenbergs landsbygd kan du njuta av amerikansk mat, amerikansk fotboll och amerikansk öl och vin.

Fem rymliga dubbelrum med eget badrum och bekväma sängar finns i huset. Du har tillgång till kök, vinterträdgård, tvättmaskin och såklart fritt wifi. För barnen finns ett lekrum och i det stora sällskapsrummet finns biljardbord, storbildstv och en sportbar.

Du kan också träna i gymmet, ta ett avkopplande bad i utomhusjacuzzin, en skön stund i bastun eller använda grillen med utsikt över ängarna.

 

Hitta hit

  1. Köinge 120, Ullared

Relaterat