Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Agerörs Gård B&B

Från ditt fönster på Agerörs Gård har du utsikt över havet och en liten stig leder dig ner till vattnet. Det här är en levande gård och du får gärna hälsa på gårdens snälla och nyfikna djur.


Om Agerörs Gård

Här bor du i en härlig atmosfär på en vacker gård med hagar som sträcker sig ner mot havet. Lägenheterna är bekväma och ljusa med härlig havsutsikt. Det finns fyra lägenheter, med fyra bäddar i varje. I det stora rummet finns köksdel med matplats, spis, ugn och kylskåp, tv samt sovdel med två stycken 90 cm sängar. Badrum med wc/dusch. I det mindre rummet finns en våningssäng.

Du har en egen altan där du kan äta, grilla, sola eller bara sitta och beundra havet. Eller packa en picknickkorg och gå ner till gårdens egen standremsa.

Här finns mycket att uppleva. Du kan se och lära mer om de fantastiska alpackorna som föds upp här. Här finns också hästar, hundar, gäss och höns som struttar omkring på gården.

Hitta hit

Agerörs Gård, Falkenberg


Vi rekommenderar

Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter