Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Bed & Breakfast

Det känns alltid lika välkomnande att bo på ett Bed & Breakfast. Charmen ligger i det personliga, det finns inte ett som är det andra likt. Vill du bo granne med havet eller djupt in i skogen? I Falkenberg finns det många att välja bland.


Agerörs Gård B&B

Från ditt fönster på Agerörs Gård har du utsikt över havet och en liten stig leder dig ner till vattnet. Det här är en levande gård och du får gärna hälsa på gårdens snälla och nyfikna djur.

Augustas B&B

Ett stenkast från den fina stranden i Olofsbo ligger Augustas B&B. Här har en gammal lada byggts om till ett charmigt bed & breakfast.

Bergsäter B&B

Strax utanför Falkenberg hittar du denna lilla oas. Njut av den avslappnade och lugna miljön. Sov i sköna sängar och ta ett dopp i poolen.

Farmors Lada B&B

I en gammal hallandsgård från 1868 finns nu ett nybgyggt bed & breakfast. Farmors Lada ligger lantligt på de öppna vidderna i Morup. Havet finns runt knuten.

Joastorp B&B

Joastorp är ett härligt boende för dig som gillar natur och hemtrevligt boende i lugn miljö. Bra läge mitt emellan Falkenberg och Ullared. 

Pensionat Ekholmen

Vessigebro ligger vackert bland åkrar och ängar och Ätrans blå vatten flyter igenom här på sin väg mot havet. Pensionat Ekholmen ligger mitt i samhället och här kan du få en stunds skön avkoppling..

Sandbolet B&B

Upplev en sann lantlig idyll. Hyr rum eller konferenslokal, gå på kurs, ströva i markerna och sjunk ner i myllan. Möjligheterna är lika många som örterna i trädgården.

Sannagård B&B

Där Falkenbergs kustlandskap möter skog, åkrar och ängar ligger ett vackert hus med en stor engelsk trädgård. Välkommen till Sannagårds B&B.

Ulvanstorp B&B, Bakstuga & Kafé

Vid kanten av skogen öppnar åkrar och gamla ängsmarker upp sig och just här finner du Ulvanstorps gård. Baka tunnbröd, vandra, bada i tunna eller bara bo bra i lugn och vacker miljö.

Vallarnas B&B

I den anrika bormästarvillan bor du riktigt flott. Dessutom befinner du dig mitt i Vallarnas härliga friluftsområde med vacker natur och massor av aktiviteter precis runt knuten.

Bergastugan i Skrea

I denna söta stuga finns två fräscha rum. Njut av frukosten i den lummiga trädgården där skogens djur ibland hälsar på. Cykelavstånd har du till både havet och centrum och Kattegattleden passerar strax förbi.

Grimsholmen B&B

Där himmel och hav möts vid Grimsholmens naturreservat ligger detta charmiga Bed & Breakfast. En liten stig leder dig ner till strandängar, klippor och sandstränder.

Gällareds B&B

Här bor du hemtrevligt och personligt i fina lägenheter med hotellstandard. Förgyll din vistelse genom att bada i tunna, stöpa ljus eller utforska den vackra naturen.

Annies B&B

Bo en fin liten stuga precis vid havet i Stranninge. Här kan du sitta på egen altan och njuta av kvällssolen. Eller ta ett uppfriskande morgondopp vid Petters brygga.

Okome B&B

Här bor du lugnt och naturskönt i ett bed & breakfast med fyra bäddar. Njut en stund i trädgården och den lantliga omgivningen. Ullared ligger i närheten men också bad och andra sköna upplevelser.

Äppelgården Café och B&B

Här fikar du under trädkronorna på hembakad äppelkaka med vaniljsås och äppelmust pressad av gårdens frukter. Du kan också hyra gårdens fina lägenhet och stanna över natten.

Ätrans B&B

Bo i naturskön omgivning mitt ute på landet. Här har du nära till bad, vandring och längdskidåkning men också till shoppingparadiset i Ullared.

Olofsbo Kalles 206 B&B

Välj du om du vill bo i lägenhet, rum eller stuga vid havet. Här har du nära till långgrunda sandstränder och riktigt bra krabbfiskarställen.

Gits Gård

Nära havet och nära stan men ändå mitt ute på landet. Gits Gård är ett riktigt skönt lanthotell. Här kan du bo över natten, konferera i fin miljö, eller hyra hela stället för bröllop och fest.

Klittergården

Klittergårdens Bed and Breakfast och Vandrarhem ligger bara några steg från vattenbrynet på stranden i Olofsbo. Här kan du njuta av sol och bad och den härliga känslan av svensk sommarsemester när den är som bäst.

Axtorna B&B

Smakfullt och genomtänkt Bed & Breakfast i skön lantlig stil. Miljön är tyst och rogivande med naturen in på knuten.

59:ans B&B

Bo på prisvärt Bed & Breakfast mitt i Gamla stan. Här har du nära till centrum, Vallarna och sköna promenader utmed Ätran.

Asige B&B

Asige är en vacker gammal kultur- och jordbruksbygd. Här finns Asige B&B i eget hus med balkong och uteplats. Vill du ta ett dopp så har du nära till en fin sjö med badbrygga.

Trollgrottans B&B

Hästgården Ulvvad ligger ca en mil från Ullared. Här bor du i en levande gårdsmiljö, nära till skogar och ängar och den mystiska Trollgrottan i Gnipeberg.

Sörby Retreatcenter

Hitta lugnet på denna unika mötesplats för retreat, återhämtning, inspiration och personlig utveckling. En miljödiplomerad retreat- och kursgård som har människa och miljö i fokus. Här kan du också bo över på gårdens B&B.

Nackagårds B&B

Bo i en liten stuga med vasstak eller i en bekväm lägenhet. Här har du en vidunderlig utsikt utanför dörren. Njut av många härliga promenader i den halländska naturen.

Furuviks B&B

Furuviks B&B ligger precis vid Hallands vackraste väg, nära till skog och sjö. Passa på att cykla eller paddla i det vackra landskapet, cyklar ingår när du bor här och kanot går att hyra.

Viktors Affärshus B&B

I Viktors affärshus bor du mitt i Falkenbergs inland i Kärnebygd, 12 minuter från Ullared, i bästa tänkbara miljö. Huset är navet i bygden där Viktor Andersson en gång drev Kärnebygds Diversehandel.