Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Vessigebro

Genom Vessigebro slingrar sig Ätran på sin väg mot havet. I det trivsamma samhället och i den vackra, omgivande naturen finns trevliga utflykter för hela familjen. Fiska, bada, golfa, lek och träna. Ät gott och bo bra. Välkommen till Vessigebro.


Gurkbänken

På Gurkbänken kan barn och även vuxna få utlopp för spring i benen. Här går det att leka, spela boll och följa vattnets porlande väg till dammen. Utforska konstverken och växterna i parken.

Fiska i Ätrans Nedre

Ätran är klassiskt laxvatten och i Vessigebro finns fina fiskemöjligheter. Ätrans Nedre fiskevårdsområde sträcker sig från bron i Vessigebro till bron över gamla E6 i Falkenberg, ca 150 m uppströms Hertings kraftstation.

Ullared Flädje Golfklubb

På Flädje möts du av en välskött och naturskön skogs- och hedbana belägen vid Ätrans vackra dalgång, en naturupplevelse utöver det vanliga.

Ekholmen Pensionat & Restaurang

Vessigebro ligger vackert bland åkrar och ängar och Ätrans blå vatten flyter igenom här på sin väg mot havet. Pensionat Ekholmen ligger mitt i samhället och här kan du få en stunds skön avkoppling..

Vessigebrobadet

Under sommaren kan du bada i Vessigebrobadets tempererade utomhuspooler.

Sörby Retreatcenter

Hitta lugnet på denna unika mötesplats för retreat, återhämtning, inspiration och personlig utveckling. En miljödiplomerad retreat- och kursgård som har människa och miljö i fokus. Här kan du också bo över på gårdens B&B.

Katrinebergs Vandrarhem

På sommaren är du välkommen att bo över på Katrinebergs Folkhögskola i Vessigebro. Här bor du prisvärt och trivsamt i det stora huset med dess fina grönområden.

Sjönevadssjön

För dig som gillar strandkänslan även vid insjöbad är Sjönevad perfekt. Badplatsen är särskilt omtyckt av barnen för sandstranden och att vattnet inte djupar alltför snabbt.

Nackagårds B&B

Bo i en liten stuga med vasstak eller i en bekväm lägenhet. Här har du en vidunderlig utsikt utanför dörren. Njut av många härliga promenader i den halländska naturen.

Cykla i Slow Valley

Ta en sväng till Hallands Toscana och upplev Slow valley från cykelsadeln. I Ätradalens lummiga grönska är tempot lugnare och här hittar du ekologiska och närodlade alternativ. Besök en gårdsbutik, njut av god mat, sov i sköna sängar och fyll på med ny energi.