Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Mini-zoo & Äventyrsbana

Efter en stund på Vallarnas Lekpark är du redo för nya äventyr. Följ stigen in i skogen bakom lekparken och säg hej till getter, får och olika fåglar. Här finns också en klurig hinderbana där du kan balansera på stockar.


Gå på upptäcksfärd

När du kommer till Vallarna inbjuder den stora lekparken till massor av lek. Men här finns mer att upptäcka. I skogsbrynet hittar du "Vilses stig" som lär dig hur du ska göra om du går vilse. Här finns 10 skyltar att hitta till och lära av.

Mini-zoo

Följ stigen vidare och snart öppnar härligt gröna ytor upp sig och du ser husen som tillhör mini-zoo. Här bor får och getter och flera olika sorter höns och fåglar. Gör du ett besök på våren kommer du antagligen få se busiga killingar och lammungar som skuttar omkring. Grisarna bor en bit bort, förbi entrén till Vallarnas Friluftsteater.

Äventyrsbanan

Granne med mini-zoo ligger en skojig bana där du ska försöka balansera på stockar utan att ramla ner. Utmana varandra, vem är snabbast? I området finns bord och bänkar att slå sig ner vid om det är dags för en fikapaus.

Hitta hit

  1. Läroverksgatan, Falkenberg


Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter