Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Gekås Ullared

I Falkenbergs inland ligger Sveriges största besöksmål. 4,8 miljoner besökare kommer hit varje år och det är inte så konstigt. Ett besök i Ullared är mer än bara shopping - det är en upplevelse!


Om varuhuset

Gekås Ullared är ett riktigt shoppingparadis där du kan köpa allt till hemmet: kläder, elektronik, leksaker, kosmetika, livsmedel, belysning, hemtextil, verktyg och massa mer, allt till fyndsmarta priser. Det är med sina 35 000 kvadratmeter Skandinaviens största varuhus.

Förutom att shoppa bra varor kan du även kan njuta av en middag i restaurangen eller en fika i något av caféerna. Du kan få ditt hår klippt och varför inte passa på att ta med familjen till fotostudion. I varuhuset finns ett lekland där det är fritt fram att stoja och busa för alla leksugna barn. Har du hunden med dig så finns det även ett hunddagis.

Rensa gärna garderoben inför din resa till Gekås Ullared och skänk till Textilreturen som drivs av hjälporganisationen Human Bridge, du hittar den ca 1,5 km från varuhuset. I området finns dessutom andra affärer och restauranger.

Till Gekås Ullaredlänk till annan webbplats

Sov över

Du behöver stanna i Ullared minst en natt för att få ut mest av ditt besök. Det är smart att gå igenom fynden på kvällen, prova lite och sova på saken. Här finns många olika boendealternativ. Vill du bo riktigt nära varuhuset erbjuder Gekåsbyn hotell, stugby, camping och ställplats.

Ett tips är att boka din övernattning i tid då Gekåsbyn har den högsta beläggningen i Sverige när det gäller stugbyar. Det finns gott om andra boenden i omgivningarna runt Ullared. Kanske föredrar du att bo på Bed & Breakfast eller på vandrarhem?

Hitta ditt boende

Umgås och koppla av

Efter en intensiv shoppingdag kan det vara skönt att bada i vedeldad badtunna eller bastu. På campingen finns också grill- och lekplatser och äventyrsgolfbana.

Sommartid kan du bada i Musasjön som ligger ett stenkast från varuhuset. Här finns en strand med fin havssand, badbrygga, badflotte och rutschkana. På vintern kan du susa ner på skidor i slalombacken.

Att göra på campingenlänk till annan webbplats

Gå på upptäcksfärd

Stanna gärna en stund och upptäck mer av Ullared och Falkenberg. Utanför varuhuset finns mängder med aktiviteter och smultronställen som väntar på dig.

Se mer av Ullared

Hitta hit

  1. Danska vägen 13, Ullared

Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter