Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Ugglarp

Strax söder om Falkenberg hittar ni den natursköna pärlan Ugglarp. Här finns mycket att göra. Promenera längs Ugglarps tre fina stränder eller strosa runt bland fågelkvitter och mäktiga ekar i Ullarps naturreservat. Ta en fatbike-tur, sup-a eller varför inte besöka en gårdsbutik. Välkomna till Ugglarp!


Ugglarp Camping

Du behöver inte välja mellan långsträckta sandstränder eller solvarma klippor, i Ugglarp finns både och. Så njut av allt havet erbjuder vid en riktigt modern campinganläggning. 

Ugglarps Grönt

Precis där havet möter den halländska myllan, ligger grönskasodlingen i Ugglarp. Här kan du handla i gårdsbutiken. Ugglarps Grönt är en av Sveriges mest innovativa kreatörer av odlade varor, vilka hittas på exklusiva restauranger runt om i landet.

Ullarps gård

På Ullarps Gård struttar hönsen runt i det fria och har det bra. I gårdsbutiken som har öppet dygnet runt med självbetjäning hittar du inte bara goda ägg. Här finns också grönsaker, rotfrukter, honung och hantverk som lammskinn och fågelholkar.

Ullarps naturreservat

Ullarp en perfekt plats när du vill göra en liten och enkel utflykt i naturen. Ta en kort promenad och fika bland mäktiga ekar och vacker fågelsång.

Svedinos

Här hittar du en av Europas största samlingar av gamla bilar och flygplan. Samlingen omfattar ca 130 bilar, 40 flygplan, motorcyklar, motorer, bruksföremål och mycket annat. Du kan också fika i det trevliga sommarcaféet.

Villa surf garden

Efter en vistelse på Villa Surf Garden kommer du garanterat att komma tillbaka. Denna helt nybyggda pärla har ändå massor av charm. Havet och naturen har du inpå knuten och välj själv om du vill få upp adrenalinet i fartfyllda aktiviteter eller bara ta det riktigt lugnt med bad och bastu.

Visit Ugglarp

Att hyra stuga vid havet är en perfekt bas för att upptäcka Falkenberg med omnejd. I Ugglarp är naturen slående och för den aktive finns massvis med aktiviteter. Den som nöjer sig med endast sol och bad har hittat helt rätt.

Ugglarp strand

I Ugglarp finns inte bara en utan faktiskt tre fina stränder. Dessutom behöver du inte välja mellan sand, klippor och gräs, här finns nåt för alla smaker.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter