Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Badbryggorna på Bacchus

Njut av Skrea strand och badliv utan att få sand mellan tårna. Utmed Baccus väg finns nya utsiktsplatser, flera med badbryggor, bord, bänkar och grillplatser. En perfekt plats för picknick och sommarlata dagar.


Om området

Utmed Bacchus väg växer ett nytt bostadsområde fram och det gamla industriområdet har fått ett nytt utseende. Piren har förstärkts och sju nya platser finns att njuta av. På den första, fjärde och sjätte är det endast utsiktsplatser med bord och bänkar runt omkring. På den andra, tredje och femte platån finns det badtrappor ner till vattnet under sommartid. Den sjunde har en platå nere vid vattnet och här finns en badstege.

Utmed hela vägen finns stora gröna ytor perfekta för brassestolar och picknickfiltar. Här finns också två grillplatser och en toalett. Så ta ett dopp, njut av utsikten och umgås med nära och kära. Kanske har du hittat till ett nytt favoritställe.

Hitta hit

  1. Bacchus väg, Falkenberg


Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter