Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Skrea strand

Skrea strand är mycket mer än en strand. Här får du uppleva det bästa med svensk sommar. Det är sol och bad, sand mellan tårna eller hopp från bryggan. Det är utsikten från det lyxiga hotellrummet men också den familjära stämningen på campingen. Det är fine dining såväl som fish & chips från en food truck. Det är musik, after beach, minigolf, grillkvällar på klipporna, skönt häng och såklart massor av glass. Kom och njut av sommaren!


Falkenberg Strandbad

Med sitt unika läge på Skrea strand, den smakfulla inredningen och den trivsamma atmosfären har det blivit utsett till Sveriges mest romantiska hotell. Här hittar du också ett lyxigt spa och restauranger för alla tillfällen.

Skrea strand

Det bästa med svensk sommar hittar du på Skrea strand. Höga sanddyner, klassiska badstugor, restauranger, folkliv och den långa badbryggan som sträcker sig ut i havet.

Tåget

Ta Tåget mellan Skrea strand och centrum, under sommartid. Eller varför inte åka hela varvet runt. Under resan så får du lära dig en hel del om Falkenberg och dess historia.

Badbryggorna på Bacchus

Njut av Skrea strand och badliv utan att få sand mellan tårna. Utmed Baccus väg finns nya utsiktsplatser, flera med badbryggor, bord bänkar och grillplatser. En perfekt plats för picknick och sommarlata dagar.

Ocean Hotel

Närmare kan du inte komma. Salta bad och friska strandpromenader finns precis utanför dörren. Varje vrå av Ocean Hotel är väldesignat och här finns en restaurang som serverar mat och dryck i världsklass.

Klittervägen

Parallellt med Skrea strand, på andra sidan de höga sanddynerna sträcker sig Klittervägen. Under sommaren är den en upplevelse i sig med sitt folkmyller och serveringar och aktiviteter som ligger på rad.

Bistro Mer

Den magiska uteserveringen på Falkenberg Strandbad ligger direkt på Skreastrand och här kan du njuta av utsikten, god mat och underhållning på kvällarna.

Ocean Hotel Restaurang

Det är en upplevelse att i goda vänners lag äta och dricka gott och se solen gå ner över havet. Restaurangen på Ocean Hotel är listad i White Guide och här äter du säsongsvänliga rätter på lokalt producerade råvaror. 

Skrea Bangolf

Ett stenkast från Skrea strand ligger Falkenbergs största minigolfbana. Här kan du välja på att spela 9, 18 eller 27 hål på varierande och välskötta banor.

Falkenberg Tennnisklubb

Falkenbergs Tennisklubb har fina både utom- och inomhusbanor som du är välkommen att boka.

Skrea Strands utegym

Mitt på Skrea strand, precis vid Ocean Hotel, ligger ett helt nytt utegym. Kombinera en skön dag på stranden med lite fysisk aktivitet. Här finns flera redskap som det är fritt fram att använda.

Skrea Camping

Upplev en av Sveriges finaste stränder på riktigt nära håll. Unna dig och familjen en riktigt skön och omväxlande campingsemester vid Skrea strand och det böljande Kattegatt.

Famille

I restaurangen Famille serveras spännande menyer för alla tillfällen. Famille är ett modernt kök i tiden, inspirerat av det nordiska köket med franska influenser.

Hansagård Camping & Resort

Om du vill ha en sommar fylld med sol, hav och campingliv har du kommit rätt. Här kombineras allt en sol- och badsugen campingbesökare kan tänkas önska sig.

Klitterbadet

Klitterbadet har en stor 50-meters bassäng. Här finns plats för både lek och motionssim. Du kan också träna, gå på vattengympa eller få sköna behandlingar.

Strandpromenaden

Visste du att du kan promenera från Falkenbergs centrum ner till havet på cirka en halvtimme? Ta dig till Tullbron och följ Ätran ner till Skrea strand.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter