Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Olofsbo

I Olofsbo trivs hela familjen. På den långa sandstranden med omgivande klitter vill en gärna spendera några sköna sommarveckor. Bo på camping, bed & breakfast eller stuga. Ät glass i stora lass, fiska krabbor, spela minigolf eller bara luta dig tillbaka i solstolen. Välkommen till Olofsbo!


Flip Flop Beach Bar & Hostel

Mitt på stranden i Olofsbo ligger ett hus som det är lätt att trivas i. Tänk dig en lång strand, inget som stör vyn, bara havet och klitterna. Just här kan du sätta dig på en beach bar med grymt käk med karibisk twist. Dessutom kan du sova över för att kunna njuta extra länge.

Olofsbo Camping

I Olofsbo finns en lång, barnvänlig sandstrand. Checka in på campingen som ligger ett stenkast från havet och njut av sol och bad sommaren lång. De fräscha stugorna kan du boka året om.

Kvarnens Pensionat

Var med om en unik upplevelse och bo i den gamla väderkvarnen eller i någon av pensionatets bekväma bungalows. Restaurangen har fri utsikt över hav och strandängar.

Augustas B&B

Ett stenkast från den fina stranden i Olofsbo ligger Augustas B&B. Här har en gammal lada byggts om till ett charmigt bed & breakfast. Här finns också ett mysigt gårdscafé med frukost.

Kustpärlan i Olofsbo

Ett stenkast från havet kan du mumsa på fantasifulla glasskreationer och godis, fika och smörgåsar, olika slags hamburgare och dricka gott. Du kan också spela minigolf, delta i tipspromenader och musikkvällar.

Agerör Henriksgård

Här kan du njuta av solen och havsutsikten på egen terrass. Gården har fyra fräscha lägenheter som hyrs ut veckovis.

Olofsbo strand

Fin vit sand, klart vatten och höga sanddyner gör detta till en av Falkenbergs populäraste stränder. Blir du sugen på glass eller pizza finns det på andra sidan klitterna.

Olofsbo Kalles 206 B&B

Välj om du vill bo i lägenhet, rum eller stuga vid havet. Här har du nära till långgrunda sandstränder och riktigt bra krabbfiskarställen.

Caravan Club Olofsbo

Bli stammis i Falkenberg. För dig som är medlem i Caravan Club och får en plats på campingen i Olofsbo är semestern säkrad för flera år framåt.

Morups Tånge

Morups Tånge är ett vackert och djurrikt naturreservat söder om Glommen. Hit kommer både fåglar och människor för att rasta och njuta av naturen. Slå dig ned och betrakta havslivet från första parkett. Glöm inte kikaren!

Olofsbo islandshästar

Upplev de vackra trakterna kring Olofsbo från hästryggen. Här kan du tölta längs strandkanten på turen som går både i och vid havet eller sväva fram på grusvägarna i skogen.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter