Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Ätran

Du kanske förknippar Ätran med en å men det är också ett samhälle 15 minuter från Ullared. En trivsam plats med vacker natur och trevliga utflyktsmål för hela familjen. Fiska, bada, vandra, lek eller träna. Välkommen till Ätran.


Badplats

Mitt i Ätrans samhälle hittar du denna fina badplats med brygga, bord och bänkar och grillplats.

Fiska i Eseredssjön

I Eseredssjön kan du fiska inplanterad regnbågslax, det finns också gott om gädda, brax, mört och abborre. Du kan fiska från roddbåt eller ett flertal bryggor. Flera fina grillplatser finns runt sjön. Båtuthyrning finns.

Paddla i Ätran

Ätran är den näst största av de halländska åarna. Den rinner genom vackra Ätradalen i Falkenbergs inland och mynnar ut i Kattegatt i centrala Falkenberg. Att paddla i Ätran ger dig härliga naturupplevelser som du länge kommer att minnas.

Sjövikens Badanläggning

I Falkenbergs inland, mitt i samhället Ätran och granne med Eseredssjön, hittar du ett fint utomhusbad med tempererade pooler.

Tennis

För den som är sugen på Tennis finns det en utomhusbana vid Ätrans Fritidsanläggning. Banan är öppen för allmänheten och ingen bokning krävs. Tennisrack och bollar får varje person medtaga själv. Underlaget är asfalterat och nätet är uppsatt alla dagar under sommartid.

Vandra runt Eseredssjön

I skogarna runt orten Ätran i Falkenbergs inland har du massor av vandringar att välja på. Här hittar du en beskrivning av rundan som går runt Eseredssjön. En trevlig runda på 3,3 km för hela familjen! Häng med här så beskriver vi turen.

Ätrans Fritidsanläggning

15 min från Ullared intill fridfulla Eseredssjön ligger Ätrans Fritidsanläggning som är en stugby med sju stugor. Men det är även en komplett anläggning för dig som vill njuta av friluftsliv och olika aktiviteter.

Ätrans IP utegym

Vill du kombinera skidåkning med styrketräning, då är Ätran den rätta platsen för dig. På Ätrans IP finns ett utegym med nio olika stationer att välja mellan. Här finns något för nybörjaren och för den erfarne.

Ätrans Skidcenter

Vid Ätrans Skidcenter kan du uppleva vintern genom att åka längdskidor på fina konstsnöspår. Här finns också fler härliga vinteraktiviteter. Åk skridskor och pulka och ät matsäcken vid grillplatsen.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter