Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Skomakarhamnen

Skomakarhamnen är en fridfull plats med en gammal stenpir som sträcker sig ut i vattnet. Här är ett riktigt bra krabbfiskarställe. En badstrand med toalett och parkering finns strax norr om piren.


Vy från stenpiren vid Skomakarehamnen.

Om Skomakarhamnen

Namnet kommer troligen från Skomakarrevet som finns strax norr om hamnen. Slå dig ner på piren och njut av havet. Barnen tycker det är roligt att gå på stenarna, fiska efter krabbor och ge sig ut på upptäcksfärd.

Stranden har lite grövre sand och det finns en del stenar i vattnet. Men här är det garanterat gott om plats, kanske har du till och med stranden för dig själv. Här går promenadstigar över strandängarna som hålls öppna med betande kreatur. Bord och bänk finns.

 

Hitta hit

  1. Skogstorp 120, Falkenberg

Vägbeskrivning: Från Falkenberg följ Sanddynevägen mot Glommen, i korsningen med Skomakarleden (skylt mot Skogstorp) finns en liten grusväg till vänster mot havet. Vill du parkera bilen är det bättre att ta nästa grusväg vänster och parkera på angiven plats vid badstranden.

Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter