Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Naturattraktioner

Naturen är fantastisk och ibland är den lite extra spännande. Vågar du gå in i Trollgrottan? Har du sett vattnet bubbla i Höstena källa? Här får du tips på utflyktsmål i naturen.


Yngeredsforsen - Döda fallet

Döda fallet är ett fascinerande utflyktsmål. Mitt i den vackra naturen finns det massor att upptäcka och lära om Ätran och dess kraftverkshistoria.

Höstena Källor

Upplev ett naturfenomen som gränsar till det mystiska. Ute i den runda dammen ser det ut som om bottnen ständigt kokar.

Trollgrottan i Gnipeberg

Någonstans djupt inne i grottan finns trollens skatt gömd. Även om du inte går på skattjakt i de smala, mörka gångarna så är den långa grottan en garanterat spännande upplevelse.

Hallands vackraste väg

Att färdas på den här vägen är en naturupplevelse. Ta med fikakorgen och stanna till vid något av alla picknickställen som finns utmed vägen.

Hertingforsen

Hertingforsen är ett unikt besöksmål och en del av Ätran som rinner genom centrala Falkenberg. Här har nu lax, havsöring och andra arter återigen fri väg till och från havet.

Hallands Kustväg

Ta kustvägen mellan Falkenberg och Halmstad och du bjuds på en naturskön resa med möjlighet till många intressanta stopp längs vägen.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter