Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Vinteraktiviteter

Kom och ta del av Falkenbergs vinteraktiviteter. Åk längd, slalom eller prova på skidskytte. Ishallen är ett säkert kort även om kylan låter vänta på sig.


Falkenbergs Ishall

OBS! Sedan 3/11 gäller skärpta allmänna råd i Halland för att stoppa den snabba smittspridningen av covid-19. Till följd av råden gör nu Falkenbergs kommun en rad anpassningar av sin verksamhet. Från och med 5/11 är ishallen stängd för allmänhetens åkning. Ishallen kommer inte att öppna för allmänheten igen under våren, detta eftersom säsongen är så gott som slut. Läs mer här

Ätrans Skidcenter

Vid Ätrans Skidcenter kan du uppleva vintern genom att åka längdskidor på fina konstsnöspår. Här finns också fler härliga vinteraktiviteter. Åk skridskor och pulka och ät matsäcken vid grillplatsen.

Ullareds Slalombacke

När vintern kommer till Ullared startar liften vid slalombacken som ligger precis vid campingen. Här kan du hyra skidor, grilla och fika i värmestugan.

Pulkabackar i Falkenberg

Har det snöat? Jamen då är det dags att åka pulka! Dra på dig termobyxorna och ta med dig familjen eller vännerna för en dag i snön. För allas säkerhet i backen så ta gärna med hjälmen.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter