Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Vinbergs Discgolf

Ta en sväng ut till vackra Vinberg för en runda Discgolf i såväl öppen som kuperad miljö med fantastisk utsikt. Vinbergs Discgolf är det perfekta komplementet till Falkenbergs Discgolf park.


Golfa med en disc

Discgolf (Frisbee) är en sport som kan spelas av gammal som ung. Sporten discgolf har många paralleller till traditionell golf. Istället för att spela med boll och klubbor spelar man discgolf med golfdiscar, dessa finns i många olika typer, plaster och vikter. I discgolf avslutar man varje hål i en korg av metall som ersätter koppen i traditionell golf. Sporten går ut på att med så få kast som möjligt avklara alla hål på banan. Den spelare som har kastat lägst antal kast när sista hålet spelats har vunnit.

Spela när du vill

Vinbergs Discgolf hittar du intill Vinbergs golfklubb. Du följer lätt skyltarna mot discgolfens parkering och där möts du av en anslagstavla med information.

Banan är öppen dygnet runt och är en s.k.”Pay to play” bana. Avgift betalas med swish.

Bra att veta

Banan har för närvarande 14 spelbara hål men nya hål byggs löpande och kommer på sikt att bli en fullskalig 18-hålsbana. För att lättast följa och få snabb information finns:
Vinbergs Discgolflänk till annan webbplats

Hitta hit

  1. Sannagård 124, Falkenberg.

Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter