Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Vandra runt en sjö

I Falkenberg har du alltid nära till en enkel utflykt i naturen. Ingen utrustning behövs. En ryggsäck med lite fika och ett par bekväma skor, sen är du klar att ge dig ut. Att vandra runt en sjö är särskilt rofyllt och vackert. Här är våra bästa tips!


Vandra runt Björkasjö

Björkasjöstigen ingår i Åkulla bokskogars naturområde där det finns flera slingor i olika längd att välja på. Runt Björkasjö går en fin slinga på 5,5 km. Perfekt för en utflykt under hösten!

Vandra runt Lyngsjön

I Krogsered hittar du den lilla sjön Lyngsjön. Badplatsen inbjuder till uteliv året runt med gungor och grillstuga. Väl markerade stigar finns runt sjön.

Vandra runt Eseredssjön

I skogarna runt orten Ätran i Falkenbergs inland har du massor av vandringar att välja på. Här hittar du en beskrivning av rundan som går runt Eseredssjön. En trevlig runda på 3,3 km för hela familjen! Häng med här så beskriver vi turen.

Vandra runt Ljungsjön

Runt Ljungsjön går en naturskön stig på ca 4,5 km. Vid badplatsen finns grill, bord och bänkar. Ett härligt ställe att besöka för en eftermiddag ute i naturen.

Vandra runt Musasjön

Shoppingparadiset Gekås Ullared ligger mjukt inbäddat i Falkenbergs fantastiska natur. Bara ett stenkast från varuhuset finns Musasjön med en fin promenadslinga runt sjön.

Vandra runt Knobesholmssjön

Knobesholmssjön, eller Borrsjön som den också kallas, är en liten sjö med vackra omgivningar, en bit utanför Asige. Det här är ett perfekt utflyktsmål när en vill röra på sig lite. Här finns också en grillplats med grym utsikt.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter