Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Ljusverkstan

Att stöpa ljus är ett uråldrigt, genuint hantverk som nu är trendigare än någonsin. Det är en kul aktivitet där du lär dig göra ljus på olika sätt och dessutom får du med dig fina alster hem.

läs mer & boka

  1. Ljusverkstanlänk till annan webbplats

Ljusstöpning

En ljusstöpningskurs blir en härlig eftermiddag/kväll för dig och dina vänner. Ni får stöpa korta och långa ljus och om ni vill även vackra ljuskronor. Kursen tar ca 4- 4,5 timmar med fika. Om du inte har ett sällskap med dig kan du även boka in dig på öppna kurser.

Tips: En kul aktivitet att göra på möhippan är att göra en ljuskrona till presentbordet eller stöpa ljus till ljussången. Ljusverkstan kan ordna med catering eller så tar ni med och fixar mat och dricka själva i köket.

Hantverksbutik

Du kan köpa och beställa ljus och ljuskronor i Hantverksbutiken. I butiken finns också Fixcandle ljusklister, eldkakor, trädgårdsljus, ljushållare för flaskor, ljusskålar i keramik mm.

Bo över på Gällared 710 - Bed & Kitchen

Du kan stanna kvar och kombinera ditt besök med en övernattning i hemtrevliga lägenheter som finns på gården. Läs mer om Gällared 710.

Hitta hit

  1. Gällared 710, Ullared


Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter