Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Keramikworkshop

Nyfiken på keramik? Samla komipsgänget och gå en workshop för Lisa Hammar Posse i hennes verkstad utanför Ullared. Inga förkunskaper krävs, du får testa på olika tekniker och hämtar upp dina alster när de är brända och klara.

läs mer & boka

  1. Lisa Hammar Posselänk till annan webbplats

Lisa Hammar Posse verkar som konstnär strax utanför Ullared. Hon är specialiserad inom raku och har med sina unika Rakudolls fått uppmärksamhet både i Sverige och internationellt.

Workshop - prova på lera

En workshop är ett roligt och kreativt sätt att umgås och prova på något nytt tillsammans! Ni träffas i Lisas verkstad vid hennes torp i Klackebo som ligger i en fantastisk skogsmiljö strax utanför Ullared. Så varför inte kombinera dagen med ett besök på Gekås? Ingen förkunskap krävs. Prova på att dreja, kavla, ringla eller skulpturera under tre timmar med vägledning av Lisa. Efter workshopen bränns och glaseras era alster och efter några veckor är de klara för upphämtning eller om ni bor långt bort går det ev. att skicka.

Perfekt för möhippan, svensexan, vänner, jobbarkompisar, familjen eller ge bort som present!

Hitta hit

  1. Adress: Klackebo 105, Ullared 

Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter