Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Upplev tillsammans

Här hittar du tips på minnesvärda upplevelser som du och dina vänner skapar tillsammans. Kick-off med kollegorna, födelsedagsfirande med familjen eller kanske en möhippa? Gemensamt för de här aktiviteterna är att ett företag sköter allt, så det är bara att koppla av och ha kul.


Chokladprovning

Att äta en handgjord chokladpralin med väl sammansatta smaker, gjord av de finaste råvaror är en svårslagen upplevelse. Godsakerna från chokladfabriken i Falkenberg köper du i butiken i stan.

Farmhouse Soap

Gillar du att använda tvålar gjorda av naturliga och ekologiska ingredienser? Då kan du och dina vänner boka in er på en kurs i tvåltillverkning med tillhörande god fika och överraskande shoppingmöjligheter.

Keramikworkshop

Nyfiken på keramik? Samla komipsgänget och gå en workshop för Lisa Hammar Posse i hennes verkstad utanför Ullared. Inga förkunskaper krävs, du får testa på olika tekniker och hämtar upp dina alster när de är brända och klara.

Ljusverkstan

Att stöpa ljus är ett uråldrigt, genuint hantverk som nu är trendigare än någonsin. Det är en kul aktivitet där du lär dig göra ljus på olika sätt och dessutom får du med dig fina alster hem.

Ridturer

Ge dig upp på hästryggen och njut av naturnära upplevelser tillsammans med dina vänner. Välj om du vill tölta fram längs vattenbrynet på en islandshäst eller ta en avslappnad westerntur i Asiges böljande landskap.

Tunnbrödsbakning & Vildmarksäventyr

Vid kanten av skogen öppnar åkrar och gamla ängsmarker upp sig och just här finner du Ulvanstorps gård. Baka tunnbröd, vandra, bada i tunna eller bara bo bra i lugn och vacker miljö.

Spaa i lyxig miljö

Med sitt unika läge på Skrea strand, den smakfulla inredningen och den trivsamma atmosfären har det blivit utsett till Sveriges mest romantiska hotell. Här hittar du också ett lyxigt spa och restauranger för alla tillfällen.

Bowling

Kör ett träningspass på Falkenbergs Bowlinghall eller boka in en festlig kväll med discobowling. Här kan du också spela shuffleboard.

Spaupplevelser i naturen

Mitt ute i skogen vid en vacker sjö hittar du Hölseböke Naturhälsogård med tillhörande spa och vildmarksboende. Här råder fullkomlig stillhet och harmoni, långt borta från jäkt och stress.

Paintball

Samla ihop ett gäng mellan 6-30 spelare och boka in er på äventyret paintball. Du kommer sent att glömma denna upplevelse fylld med spänning och adrenalin.

Höghöjdsbanan i Ullared

Här väntar ett hissnande äventyr för hela familjen i form av linbanor, nät, tunnlar, klätterväggar och lianer, allt placerat högt uppe bland träden. Anta utmaningen och häng med upp.

Alvhaga Vildmark

Möjligheterna till aktiviteter i Fegens vackra natur är nästan oändliga. Här hittar du den perfekta platsen för att njuta av livet, oavsett om du vill ha lugn och ro eller full fart. Bo på Alvhaga Vildmark så är du verkligen mitt i naturen.

Chokladkurser

I vackra Vessigebro har du möjlighet att gå en anorlunda chokladkurs i skön hemma-hos miljö. Du och dina vänner kan också välja att göra ett chokladäventyr ute i skogen. Det blir glädje, energi, samarbete och massor av spännande chokladkunskap.

Pastakurs

Högst upp på Skrea Backe, med vidunderlig utsikt över vinodling, åkrar och ängar, har Skrea Matbruk slagit upp sina portar.

Pizzakurs

Lisa Lemke och Marcus Nordgren älskar bra pizza, att ha människor runt omkring sig och inte minst så älskar de att laga mat på bra råvaror. Kom och upplev de stenugnsbakade pizzorna och den sköna stämningen i deras "andra" vardagsrum på Skrea Backe.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter