Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Träna på utegym

Visst är det härligt att träna med frisk luft i lungorna. I Falkenberg finns flera utegym som du kan använda när andan faller på. Öppet varje dag året om och alltid gratis. Perfekt att kombinera med en naturskön löparrunda.


Skrea strands utegym

Mitt på Skrea strand, precis vid Ocean Hotel, ligger ett välförsett utegym. Kombinera en skön dag på stranden med lite fysisk aktivitet. Här finns flera redskap som det är fritt fram att använda.

Gurkbänkens utegym

I Vessigebro hittar du Gurkbänken, en oas för hela familjen. Här står flera träningsredskap redo för dig som vill stärka musklerna. Barnen kan leka av sig på lekplatsen under tiden.

Vallarnas Utegym

Vallarnas utegym är byggt i trä och stål och här kan du t.ex. lyfta stockar, göra sit-ups eller övningar med din egen kroppsvikt som motstånd. Här finns alla grundläggande funktioner som krävs för att träna och hålla kroppen i god form. Här kan du träna året om helt gratis. 

Slättens utegym

Oavsett vilken sport du gillar att utöva är det bra att variera sin träningen. Styrketräning är bra för att hålla kroppen igång. Vid Falkenbergs Orienteringsklubb finns ett fint utegym i trä. Skyltar berättar hur du ska göra på de olika redskapen.

Ätrans IP utegym

Vill du kombinera skidåkning med styrketräning, då är Ätran den rätta platsen för dig. På Ätrans IP finns ett utegym med nio olika stationer att välja mellan. Här finns något för nybörjaren och för den erfarne.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter